Logo DMA Company
marketing – strategie – formule & conceptontwikkeling
Link naar Facebook Pagina Link naar Twitter Feed Link naar LinkedIn Profiel Logo DMA Company

Nieuws

Happy holidays!

In 2015 op een BOLSTER!

851x315pxl_BOLSTER_Facebook_Cover

BOLSTER:  totaal nieuw en verfrissend anders als het gaat om outdoor furniture. Doordacht design van Hollandse bodem en met gebruik van gerecuclede materialen is BOLSTER een aanwinst voor elk (dak)terras of patio.

DMA Company heeft de rol ingenomen om strategie, routing en de gehele Look & Feel te ontwikkelen voor dit ambitieuze merk. De naam en het logo zijn inmiddels gereed, alsook een eerste preview online. Check het via www.bolsterdesign.nl

 

 

Nieuwe webstructuur Tegelgroep Nederland

???????????

Brandnew mastersite ready! Geheel vernieuwde sites voor Tegelgroep Nederland. Eerste in de rij is Tegelgroep Nederland PROJECTS en gaat nog deze maand live. Daarna volgen de eigen webomgevingen voor de ander 4 Business Units.

De websites zijn volledig adaptive en responsive, dus zichtbaar en bedienbaar op elk apparaat en op ieder formaat. Het CMS kent een betrouwbaar, geavanceerde maar easy to use beheersysteem. De sites kunnen dus eenvoudig en worden onderhouden en zijn modulair in opbouw, zodat nieuwe functionaliteiten in de toekomst simpel toegevoegd kunnen worden.

 

 

 

 

 

Recente Reacties
Contact

DMA Company
Burgemeester van Reenensingel 101
2803 PA Gouda
Telefoon: 0182 752224
email: info@dmacompany.nl
Strategie- & Marketingadvies

Business Development & Effectieve sales

Duurzaam resultaat
Succesvol ondernemen

Formule & Conceptontwikkeling

Organisatie Optimalisatie
 
© dmacompany 2012 & Aspage Automatisering