Logo DMA Company
marketing – strategie – formule & conceptontwikkeling
Link naar Facebook Pagina Link naar Twitter Feed Link naar LinkedIn Profiel Logo DMA Company

Doen

DMA Company  biedt  een  platform van  specialisten  en experts &Boom scherp
helpt je van het 
allereerste idee tot en met de realisatie. Door de combinatie van helder inzicht, creativiteit en realistische uitvoerbaarheid helpen wij opdrachtgevers bij het aanzienlijk verbeteren van hun marktprestaties. Door impact en door slagkracht. Veelal hebben in korte tijd aantoonbare verbeteringen in klanttevredenheid en/of resultaat bereikt.
better business – it’s in our DMA.

Ideeën onderbouwen met feiten, juiste analyses en een helder to-the-point stappenplan waar betrokkenen direct en zonder omhaal mee aan de slag kunnen. Wij doen dat volgens een uiterst simpele maar doeltreffende methodiek – 5x DOOR

DOORgronden
Het blootleggen van werkelijke ambities, de echte commitment, de kerncompetenties. Het blootleggen van de DNA om zo je onderneming, je product, je merk écht te leren kennen. 

DOORzien
Het inzien van de kern. Het doorzien van de kansen, maar ook de valkuilen en de knelpunten. Het besef waar het daadwerkelijk om gaat en het vinden van de juiste inzichten. 

DOORbreken
Van vastgeroeste denkpatronen, van het inzetten van diezelfde maar niet succesvolle middelen. Van concurrenten, van de markt. Met een sterk doordacht wapen; een custom made concept.

DOORvoeren
De vertaalslag van het concept in alle uitingen van je onderneming. Van strategie naar organisatie naar marketingcommunicatie naar effectieve sales. Steeds weer.

DOORgroeien
Vasthouden en doorgroeien. Door te monitoren, te signaleren en evalueren. En te verbeteren met als doel een continu waardevol resultaat. Dat is succesvol duurzaam ondernemen.

 

Recente Reacties
Contact

DMA Company
Burgemeester van Reenensingel 101
2803 PA Gouda
Telefoon: 0182 752224
email: info@dmacompany.nl
Strategie- & Marketingadvies

Business Development & Effectieve sales

Duurzaam resultaat
Succesvol ondernemen

Formule & Conceptontwikkeling

Organisatie Optimalisatie
 
© dmacompany 2012 & Aspage Automatisering